De tic van the Ultimate Warrior

Wat is de tic van de Ultimate Warrior? Het tijdens een interview bij een gestelde vraag kort omhoogtrekken van de wenkbrauwen, op dat moment lijkt de ultimate warroir even in het geheel geen andere gedachte te hebben als, hoe lul ik me hier uit.

De mogelijkheid van het verdwijnen van geheugen is voor de leugenaar een fortuinlijk lot. Een lastige vraag? Hij of zij was brain washed en heeft geen herinnering meer. Er bestaat immers zoiets als de ‘wiping of memory’. ‘I’m just blank on this one.”
Maar het feit dat de regering ‘false memories’ implanteerde is helemaal luxe.
Deze mogelijkheid wordt momenteel nog niet voldoende uitgebuit.

‘Project Camelot interviews Duncan O’Finioan’, duur 1:13:36. Irritant figuur met de ogen van een professioneel en informatie op het niveau van een soort barpraat.
Bijsluiter: Duncan O’Finioan was the Ultimate Warrior… brainwashed, conditioned and controlled as part of a highly classified MKULTRA program called PROJECT TALENT. From a thousand others trained as child warriors in 1966, he is now, he believes, only one of 20 left alive to tell the story.
Het gesprek begint lekker, hoewel het wennen is aan Duncan’s uitspraak, ‘Hitler was also heavily into esotherian(?) arts, mind control.’ Adolf op zoek naar the ultimate warrior dus.

En ‘The native Americans and the Celtics are two races on the earth that are more superposed(?) to paranormal abilities…it’s in our genetic memory.’
Op 10:50 ‘I have a cranial implant.’
‘We were trained in our alternate personalities.’
Niet te geloven, die lult zich volkomen vast.
Alleen al het feit dat hij de statistiek van de overlevenden van het Mkultra programma kent, in het licht van de complete geheimhouding en het geheugen wissen, is bijzondere kennis.
Al die lui zijn pathologische leugenaars, dieper en dieper zich in gravend in tegenstrijdigheden. En altijd grootse ongelukken doorstaan, achtervolgd en afgeluisterd worden en professioneel slachtoffer zijn. Coming out, niet voor zichzelf, maar voor de toekomst van de mensheid.
Deze ultimate warrior, o.m. met ‘psychic abilities’ kreeg een auto-ongeluk! Niet geheel voorzienig dus. Waarna door de medische behandeling gedeeltelijk zijn herinnering terugkwam! Meestal verliezen mensen herinnering in ongelukken. Wonderen dus. En dan hebben we het over de eerste generatie van de soort ultimate warriors, want het fenomeen naar O’Finioan’s zeggen schijnt al tot een vierde generatie te zijn gekomen. Dus stelt u zich voor.
56:46 ‘..false memories.’ Een monoloog die eindigt in een hoestbui, hij slikt de leugens moeizaam weg. Waarna Duncan zijn implantaat in zijn rechterschouder en –arm beschrijft. ‘It itches!’
1:01:25 ‘I never touched him.’ spreekt de Ultimate Warrior ontroerd over zijn eigen gave.

‘DUNCAN O’FINIOAN at the Project Camelot Awake and Aware Conference, Los Angeles, Sept 2009’ Pas op duur 1:24:17!
No memory of sexual abuse. My alternate was instilled due to trauma based torture. Zijn telekinetische gaven zijn helaas verbonden met zijn ‘alternate personalities’, die niet op afroep tevoorschijn komen, (behalve triggered door codes in de vorm van signalen natuurlijk van de overheid). Jammer.
Wat staat er in de bijsluiter?; Duncan O’Finioan and David Corso, both survivors of the first generation of the US Military’s highly classified super-soldier program, take the platform to talk about MK-ULTRA and PROJECT TALENT, and take questions from the audience.
0:39:36 zegt David Corso ‘… was my friend, but he was a robot.’ Echt waar!  Met droge ogen.

Soms komt uit het publiek (‘echte’ luni’s) geavanceerde informatie, waardoor de oplichters kandelaar minder hel lijkt te branden.

De opmerkelijke werking van het duo.
‘Black Ops Marine & The Ultimate Warrior’, waarin de Ultimate Warrior wordt gered uit een helicoptercrash door de Balck Ops Marine, BOM!
A scam op 31:06, de interviewster ‘The tv just went on by itself? ‘ BOM ‘No.’en op 31:13 BOM ‘A psychic pulse was just fired at this house!’ ‘Just now?’ Ja, want de televisie is immers aangegaan (remote?). ‘I wonder if you are recording anything?’ zegt de BOM dan achteloos.
De BOM blijkt in ruil voor de back up van de leugens van the Ultimate Warrior, zichzelf als een scherpschutter in Vietnam, ‘the best of Nam’, te mogen afficheren.
Hier dus oplichters werkzaam in de bevestiging van het koppel. Zoals sterk ontwikkeld bij the Psychic Twins of in de voorzichtige bevestiging bij twee abductees die elkaar ontmoeten in ‘Jim Sparks meets Bill Holden : A Project Camelot video’. Of een echtpaar dat al meerdere levens (reïncarnatief) met elkaar heeft doorgebracht.
Durf dat maar eens in twijfel te trekken.
En dan bijgevoegd schilderij.

How O’Finioan and 11 other children were flown to Cambodia to deliver a targeted death blow to all the surrounding Khmer Rouge troops… using only the combined power of their minds. Vanaf 22.00 in ‘Project Camelot interviews Duncan O’Finioan’ het hele rellaas en the Ultimate Warrior in tranen.
Rebekah Boyer is a Brooklyn fine artist, zij schilderde een serie gebaseerd op het leven van de Ultimate Warrior. Dit schilderij heet Cambodia, waar bovenbeschreven gebeurtenis plaats vond, die zowel de Warrior als de Black Ops Marine beschrijven en die dus waar gebeurd is. Al die talenten die elkaar vinden.
Op de verder ook armetierige website van Duncan O’Finioan is de man op video aan het gewichtheffen. Hilarisch.

The crystal skull and the crystal orb. Atlantean?

Of is het leven zoiets als op 27.51 het moment waarop the Ultimate Warrior, die ultieme gevechtsmachine, zijn druipneus afveegt met zijn linkerhand.

The man who stare at goates, door de Coen brothers. Gedeeltelijk verfiming van the ultimate warrior.
Burn after reading.

Allart Lakke, augustus 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *