Psychic Twins

t“A psychic is a person who professes an ability to perceive information hidden from the normal senses through extrasensory perception”. Definitie Wikipedia. Denk aan helderziendheid.
Kortom mensen met buiten-/boven- zintuiglijke waarnemingen. Veranderende stadia van bewustzijn, kosmisch bewustzijn. Over het algemeen verwarde figuren met zoiets als een wichelroede, de meest voorkomende zijn de L-vormige van metaal en de Y-vormige van hout. Het instrument is merkwaardig primitief. Voorspellen is iets wat de ‘psychics’ werkelijk verbind.
Maar goed ergens ben ik zelf zo’n iemand, van de veranderlijke stadia enzovoort, met het belangrijke verschil dat ik inmiddels weet dat het verwarring is en geen buiten zintuiglijke waarneming. Maar ik ben dan ook een kunstenaar, een professioneel geautoriseerd fantast.
De sympathieke James Randi heeft het fenomeen ‘psychic power’ langdurig beloerd, systematisch, volhardend en vanuit allerlei bronnen. En met scepsis ontmaskerd.

Een interessant stel, vanwege het buitenissige type. Zij beide zien verleden, heden en toekomst, ‘The Psychic Twins Terry and Linda Jamison’ op youtube. Vooral de claim van achteraf uitgekomen voorspellingen is hilarisch, zo wordt 9/11 door de identieke tweeling geclaimd als voorspeld, twee jaar eerder in een vage bewoording van terrorisme en WTC-center. Waarom zou een tweeling niet fabuleren? Zelfs tegelijkertijd. Zij beschrijven zichzelf als ‘one soul in two bodies’. Zij communiceren telepathisch en hebben een ‘heightened empathy’. Naast ‘clearaudience’ en ‘clearvoyance’ bestaat ook ‘clearthought’, wat de Psychic Twins demonstreren door te schrijven in de lucht, ‘automatic writing’. Waarschijnlijk fabuleren de Twins helaas niet, ze lichten bewust de boel op. Zonder probleem zullen ze vragenstellers die hun eigen ‘psychic ability’ door de tweeling willen laten doorlichten, die de vrager toedichten. ‘Ja, hoor we zien het, jij hebt dromen, nietwaar?’ Enzovoort.
Het onderwerp boven zintuiglijk is gerelateerd aan krachtstof en foute architectuur, een houten plank in Auschwitz, en waarin huist het kwaad? Gedachten over de lading van een ding of plek.
Psychics beweren bijvoorbeeld dergelijke plekken boven zintuiglijk waar te kunnen nemen.

Wat is door ‘psychics’ waar te nemen bij de Klaagmuur?

Het is geschreven woord, een bijbelse profetie. Een visioen en een streven. Het bouwen van de Derde Joodse Tempel op de Tempelberg in Jerusalem, maar is de vraag, moet dat gebeuren vóór of ná de komst van de Messias?
Wie is dan de architect in het eerste geval en wanneer moet men met het bouwen beginnen?
Een organisatie genaamd ‘The Temple Institute’ treft ondertussen uitgebreide voorbereidingen. De grote hoekstenen van de tempel zijn met diamant en gewijd water geslepen en gereed.
Maar een messias, nu nog?
“The second coming of the holy ghost,
We need a pocketful of miracles”.

Ten CC, Second Sitting For The Last Supper lyrics, The Original Soundtrack (1975).
En ook de anti-Christ is niet ver weg!

Zie ook Youtube: ‘Is Jesus the Jewish Messiah? (2 of 2) Debate – Dr. Michael Brown vs Shmuley Boteach’.
Die laatste, een Rabbi merkt op: “It is morally repugnant to say that Nazis who believed in Jezus go to heaven, while Jews who are their victims and were gassed, because they don’t believe in Jezus are going to hell.” Juist. En niks psychics aan.

Dat is wel het geval met ‘Dr Jonathan Reed Alien/Ufo Encounter’, die herinner ik me, die zwaar hijgende man met vaag beeldmateriaal van een ‘close encounter’ op 15 oktober 1996 tijdens een wandeling in de bergen van Seattle. De ‘alien’ scheurde zijn hond, een golden retriever genaamd Suzie, uit elkaar en desintegreerde het arme beest voor zijn baasjes ogen. De woedende Dr. Reed slaat daarop de ‘alien’ een ferm gat in het schedeltje.
Ja, zo kan het ook.
De man beweert ernstig gecensureerd te worden, hij is het slachtoffer van een complot.
Destijds gaf diens getuigenis al reden tot opperste verbazing en irritatie. Een rammelend relaas. Weird. Ernstig in de war.

Mijn stressbestendigheid is door het verloren gaan van mijn jeugdige overmoed groots afgenomen. Evenals mijn ‘psychic powers’.
Ik werk aan project The Last Judgment of Leiden, 2011.

Youtube ‘Frank and Louie two-faced cat’. Link by Telegramvideo.

Bent u geïnteresseerd in bijgeloof en gedrag, Kijk onder Bijgeloog / Gedrag op deze website.

Allart Lakke, 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *